Instellingen voor hoger onderwijs en onderzoek

Implementeer onze plug-n-play mobiele wachtwoordloze MFA oplossing in uw systemen. Maak frictieloze en veilige authenticatie beschikbare voor uw studenten en medewerkers. Bescherm uw en hun gegevens met die gepatenteerde True MFA™-technologie die authenticatiegegevens in zero-knowledge verifieert en de PSD2/SCA-, eIDAS- en GDPR-vereisten overtreft.

KU Leuven implementeerde mobiele wachtwoordloze multifactor authenticatie voor 200.000 gebruikers

“Zodra onze mensen ontdekten dat de wachtwoordloze, biometrische 2-factor authenticatie van nextAuth nog eenvoudiger en handiger te gebruiken was dan wachtwoordverificatie, waren ze overtuigd.”

Onderwijs

Leen Van Rentergem

Manager ICT-diensten KU Leuven

Hoe nextAuth uw onderwijs- of onderzoeksinstelling kan helpen

nextAuths mobiele wachtwoordloze MFA laat studenten, onderzoekers en ander personeel met een biometrische scan op hun eigen smartphone toegang krijgen tot hun vertrouwelijke gegevens. Het authenticatieproces wordt beveiligd door ons geavanceerd authenticatieprotocol, gepatenteerde True MFA™ technologie en asymmetrische cryptografie.

Voorzie frictieloze authenticatie

Laat uw studenten en medewerkers inloggen met een biometrische scan op hun mobiele telefoon, ondersteund door een pincode als de biometrische scan mislukt.

Stop accountovernames en fraude

De software van nextAuth gaat verder dan PSD2/SCA, eIDas en GDPR-eisen. Bescherm de gevoelige gegevens van u en uw gebruikers met onze gepatenteerde True MFA™-technologie. Door het wachtwoord uit de vergelijking te halen en authenticatiegegevens en -factoren in zero-knowledge te verifiëren, reduceert onze technologie de kans op een accountovername tot een absoluut minimum.

Garandeer de onweerlegbaarheid van elektrische handtekeningen

Laat uw studenten en medewerkers documenten ondertekenen en transacties bevestigen in overeenstemming met de eIDAS-vereisten. Onze asymmetrische cryptografie garandeert de onweerlegbaarheid van authenticatiepogingen en elektrische handtekeningen.

Implementeer nextAuth vlot

De nextAuth-server kan zowel op uw on-premise infrastructuur als op uw cloud draaien, en biedt een RESTful API voor eenvoudige integratie met uw bedrijfsapplicaties. Met onze geïntegreerde IDP kunt u al uw systemen verbinden via standaardmechanismen zoals SAML of OIDC.

Gepatenteerde True Multi-Factor Authentication™ Technologie

Onze gepatenteerde True MFA™-technologie voorkomt dat een aanvaller die de nextAuth-server of het mobiele apparaat van de gebruiker controleert, zich voordoet als de gebruiker. Bovendien zorgt onze technologie ervoor dat authenticaties, autorisaties en elektronische handtekeningen die met de nextAuth mobiele SDK zijn gemaakt, niet kunnen worden weerlegd. Hier is hoe:

Onderwijs

Beveilig pushmeldingen en app-backend communicatie

nextAuth voegt een encryptielaag toe aan de pushberichten die naar uw app worden gestuurd, zodat alleen de beoogde gebruiker ze kan lezen. Wissel berichten rechtstreeks uit tussen uw app en uw backendserver via een apart beveiligd kanaal. Maak van uw gewone verkoop-, marketing- en helpdeskkanalen zeer veilige kanalen.

Onboard snel nieuwe gebruikers

Met onze flexibele technologie, solide mobiele SDK en RESTful API kan uw bedrijf uw authenticatie-app snel en naadloos opschalen naar nieuwe markten en gebruikers.

Stop met het verspillen van budget

Hoe minder inbreuken en incidenten, hoe minder mensuren nodig zijn om ze op te lossen. U en uw team hoeven veel minder tijd te besteden aan het oplossen van inlogproblemen. Bovendien hoeft u geen budget te verspillen aan SMS, hardware beveiligingsmodules (HSM’s), hardware tokens of kaartlezers.

Book your personal demo