Mobiele Wachtwoordloze Multi-Factor Authenticatie en Elektronische Handtekeningen

Laat uw gebruikers met een biometrische scan of een PIN code inloggen op uw mobiele en desktop apps, documenten tekenen en betalingen uitvoeren. nextAuths asymmetrische cryptografie en authenticatieprotocol garanderen de veiligheid en de juridische onweerlegbaarheid.

Home

Wat onze klanten over nextAuth zeggen

Frictieloze authenticatie

Laat uw gebruikers inloggen op al uw mobiele en webapplicaties met een biometrische scan op hun mobiele telefoon, met een pincode als terugvalmethode. Verkort de inlogtijd, verlaag uw drop-off rate en ga wachtwoordmoeheid tegen.

Minder accountovernames en fraude

Onze geavanceerde  asymmetrische cryptografie zorgt ervoor dat de privésleutel het apparaat van de gebruiker nooit verlaat, terwijl de openbare sleutel op de server wordt opgeslagen. De server beschermt en verifieert de private sleutel in zero-knowledge, d.w.z. zonder deze te leren of op te slaan. 

Naadloze integratie en brede dekking

De nextAuth-server kan zowel op de infrastructuur ter plaatse of op uw cloud draaien. Onze RESTful API en geïntegreerde IdP via SAML of OIDC garanderen een naadloze integratie in uw applicaties en uw systemen.

Vlotte onboarding en time-to-market

Brei snel uit naar nieuwe markten en onboard makkelijk miljeoen gebruikers dankzij nextAuth’s RESTful API en mobiele SDK.

Gepatenteerde True Multi-Factor Authentication™ Technologie

Onze gepatenteerde True MFA™-technologie voorkomt dat een aanvaller die de nextAuth-server of het mobiele apparaat van de gebruiker controleert, zich voordoet als de gebruiker. Bovendien zorgt onze technologie ervoor dat authenticaties, autorisaties en elektronische handtekeningen die met de nextAuth mobiele SDK zijn gemaakt, niet kunnen worden weerlegd. Hier is hoe:

Home

Juridisch onweerlegbare elektronische handtekeningen

Laat uw gebruikers documenten ondertekenen en transacties bevestigen in overeenstemming met de eIDAS-vereisten. De assymetrische cryptografie van nextAuth garandeert de authenticiteit van handtekeningen en maakt ze rechtsgeldig.

Beveiligde pushmeldingen en app-backend communicatie

nextAuth voegt een encryptielaag toe aan de pushberichten die naar een app worden gestuurd, zodat alleen de beoogde gebruiker ze kan lezen. Wissel berichten rechtstreeks uit tussen uw app en uw backendserver via een apart beveiligd kanaal. Maak van uw gewone verkoop-, marketing- en helpdeskkanalen veilige kanalen.

Verlaag uw TCO

U en uw team hoeven veel minder tijd te besteden aan het oplossen van loginproblemen. Bovendien hoeft u geen budget te verspillen aan SMSen, hardware beveiligingsmodules (HSM’s), hardware tokens of kaartlezers.

Financiële diensten

We werken samen met de Isabel Groep om hun bedrijfsidentiteitssoftware, TruliUs, te versterken. Onze unieke technologie garandeert de naleving van de RTS inzake PSD2- en eIDAS-vereisten en verbetert de gebruikerservaring van hun tool. Ontdek hoe wij uw organisatie hetzelfde niveau van verificatie- en e-handtekeningdiensten kunnen bieden.

Onderwijsinstellingen

De grootste universiteit van België, KU Leuven, koos ons om technologie te leveren die gebruiksvriendelijkheid en beveiliging naadloos op elkaar afstemt voor hun 200.000 studenten en personeelsleden. Dit is hoe uw onderwijsinstelling zal profiteren van het gebruik van onze technologie.

HR Dienstverleners

SD Worx zette onze mobiele authenticatie- en e-signingtechnologie in om data- en servertoegang, werken op afstand, tijdsregistratie, jaarlijkse verlofaanvragen en andere HR-gerelateerde activiteiten zo wrijvingsloos en veilig mogelijk te maken. Dit is hoe we u kunnen helpen om uw HR-diensten vlotter te laten verlopen.

Gezondheidszorg, verzekeringen en biowetenschappen

Met onze software kunt u zich het authenticatieproces toe-eigenen, de geheime gegevens van uw personeel en uw patiënten beveiligen en op grote schaal onweerlegbaarheid en ontvankelijkheid van e-handtekeningen garanderen.

Book your personal demo