Over ons

De missie van nextAuth is het beschermen van gebruikers in hun online interacties door complexe authenticatietechnologie eenvoudig te maken. Gebruikers kunnen eenvoudig en snel inloggen, transacties goedkeuren, digitale handtekeningen zetten en profiteren van beveiligde communicatie, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid.

Over ons

Team

Over ons

Jens Hermans

Medeoprichter en CEO

Jens Hermans leidt de verkoop en bedrijfsvoering van nextAuth. Jens heeft een doctoraat in toegepaste cryptografie en is een expert in cryptografische protocollen, bewijsbare veiligheid en authenticatie. Jens is ook redacteur van verschillende ISO-normen inzake authenticatie.

Over ons

Roel Peeters

Medeoprichter & CTO

Roel Peeters is verantwoordelijk voor de langetermijnvisie bij nextAuth en zet de architectuur uit. Roel is gepromoveerd in toegepaste cryptografie en is expert in cryptografische protocollen, sleutelbeheer, authenticatie en blockchain. Zijn kennis werd toegepast in projecten rond identiteit, betalingen, auto’s en zelfs beveiliging voor de ruimte.

Over ons

Pieter Maene

Senior O&O ingenieur

Pieter Maene is nextAuth’s lead R&D engineer en werkt aan het veilig implementeren van onze technologie. Pieter heeft een doctoraat in systeembeveiliging en is een expert in vertrouwde computerarchitecturen en hardware-software co-design.

Achtergrond

nextAuth is een spin-off van de KULeuven/imec, afkomstig van de wereldvermaarde onderzoeksgroep COmputer Security & Industrial Cryptography (COSIC). nextAuth wordt gesteund door InvestLink, een onafhankelijke investeringsmaatschappij van de drie oprichters van SecureLink.

Over ons
Over ons
Over ons

Bestuursleden

Over ons

Prof. Bart Preneel

Medeoprichter en bestuurslid

Bart Preneel is gewoon hoogleraar cryptografie aan de KU Leuven. Bij de IACR – International Association for Cryptologic Research, was Bart voorzitter van 2008 tot 2013, momenteel is hij een van de bestuurders. Bart is ook medeoprichter en voorzitter van LSEC – Leaders in Security.

Over ons

Frank Staut

Voorzitter van de raad van bestuur

Frank Staut is medeoprichter en managing partner van InvestLink, een onafhankelijke investeringsmaatschappij van de voormalige oprichters van SecureLink. Bij SecureLink was Frank medeoprichter en CTO van 2003 tot 2017.

Over ons

Michael De Blauwe

Bestuurslid

Michael De Blauwe is onafhankelijk adviseur inzake bedrijfsstrategie en organisatie en werkt als business development manager voor het techtransfer office aan de KU Leuven. Daarnaast is Michael algemeen directeur van Bio-Incubator en voorzitter van het Innovation & Incubation Center.

Lidmaatschappen

nextAuth is een actief lid van de Belgian Cyber Security Coalition, een uniek samenwerkingsverband tussen spelers uit de academische wereld, de overheid en de private sector om de krachten te bundelen in de strijd tegen cybercrime.

Over ons
Book your personal demo