Mobiele Wachtwoordloze Multifactor Authenticatie voor Financiële Instellingen

Veilige en snelle online banking begint met nextAuths wachtwoordloze MFA. Laat uw klanten en medewerkers met een biometrische scan op hun eigen smartphone inloggen, contracten tekenen en transacties goedkeuren. De geavanceerde authenticatieprotocol, asymmetrische cryptografie en True MFA -technologie beschermen uw gebruikers en garanderen juridische onweerlegbaarheid.

Financiële instellingen

Partner van Belgiës grootste FinTech-provider

“Werken met nextAuth is inspirerend. Ze hebben ons voorzien van nieuwe ideeën en een technologie die gemakkelijker te integreren is en minder eisen stelt aan onze infrastructuur dan de traditionele producten.”

Financiële instellingen

Tim Van der Wee

CIO Isabel Groep

We zijn lid van

Financiële instellingen
Financiële instellingen

Wij zorgen voor frictieloze en veilige authenticatie
Zodat u aan uw kernfunctionaliteiten kan denken

Veilige en frictieloze multifactor authenticatie en transacties

Met een vingerafdruk of gezichtsscan op hun eigen telefoon kunnen uw medewerkers en klanten inloggen in al uw mobiele banking app en desktopplatformen, en elektronische handtekeningen zetten. 

Stop accountovernames en voldoe aan alle verordeningen

nextAuth maakt van elk mobiel toestel een beveiligd authenticatieapparaat.  Onze gepatenteerde True MFA™-technologie, asymmetrische cryptografie en geavanceerde authenticatieprotocol biedt  de allerbeste bescherming tegen phishing-, guessing-e.a. cyberaanvallen.  Bovendien helpt onze software u aan PSD2/SCA-, eIDAS- en GDPR-vereisten te voldoen. 

Gepatenteerde True Multi-Factor Authentication™ Technologie

Onze gepatenteerde True MFA™-technologie voorkomt dat een aanvaller die de nextAuth-server of het mobiele apparaat van de gebruiker controleert, zich voordoet als de gebruiker. Bovendien zorgt onze technologie ervoor dat authenticaties, autorisaties en elektronische handtekeningen die met de nextAuth mobiele SDK zijn gemaakt, niet kunnen worden weerlegd. Hier is hoe:

Financiële instellingen

Juridsch onweerlegbare elektronische handtekeningen

Laat uw klanten en medewerkers documenten ondertekenen en transacties bevestigen. Onze asymmetrische cryptografie en True MFA-technologie garandeert de juridische onweerlegbaarheid van elke elektronische handtekening.

Vlotte en brede implementatie

De nextAuth-server draait zowel op on-premise infrastructuur als op een cloud. DE RESTful API en integrated IdP via standaardmechanismen zoals SAML en OIDC zorgen voor eenvoudige integratie met uw bedrijfsapplicaties en -systemen. 

Beveiligde pushmeldingen en app-backend communicatie

nextAuth voegt een encryptielaag toe aan de pushberichten die naar je app worden gestuurd, zodat alleen de beoogde gebruiker ze kan lezen. Maak van uw gewone verkoop-, marketing- en helpdeskkanalen zeer veilige kanalen en voorkom push notification aanvallen uit.

Versnel uw time-to-market

Met onze flexibele technologie, solide mobiele SDK en RESTful API kan u apps snel en naadloos opschalen naar nieuwe markten en gebruikers moeiteloos laten onboarden.

Verlaag uw TCO

Verminder wachtwoordgerelateerde problemen en 50% van de helpdeskverzoeken door het wachtwoord in uw organisatie te elimineren. Verspil geen budget meer aan kaartlezers, sms’jes, hardware beveiligingsmodules (HSM’s) of hardware tokens. 

Benieuwd wat nextAuth voor u kan doen?

Financiële instellingen

Met de Betalingsdienstenrichtlijn 2 (PSD2) wil de EU het risico op fraude bij elektronische betaaldiensten verminderen. Daartoe wordt de invoering van Sterke Klant Authenticatie (SCA) verplicht gesteld. De Europese Bankautoriteit (EBA) heeft de Regulatory Technical Standard (RTS) voor SCA geschreven. Dit document beschrijft hoe nextAuth aan de relevante eisen voldoet.

Book your personal demo
Download PSD2 SCA compliancy report
nextAuth PSD2 SCA compliancy report