Interactieve rondetafel veiligheid en gebruiksgemak

Interactieve Rondetafel Veiligheid en Gebruiksgemak

De eisen van consumenten en bedrijven op het vlak van gebruiksgemak en veiligheid worden alsmaar hoger. Beide kunnen absoluut samengaan. Panelleden Isabel Group, TrustBuilder, SD Worx en nextAuth delen hun visie en aanpak in dit rondetafelgesprek, gemodereerd door Frank Staut.

Herbekijk hier het rondetafelgesprek:

Play Video about Interactieve rondetafel veiligheid en gebruiksgemak

Vanuit Isabel Group hebben we al ettelijke jaren onze eigen oplossingen voor het beveiligen van betalingen in een B2B-context. Maar ook daar vraagt men steeds meer naar een beveiliging die minder frictie oplevert.

Isabel Group

Het belang van de digitale economie neemt alleen maar toe, nog versterkt door de groei van online transacties door COVID-19. Bedrijven die hun diensten vandaag niet online kunnen aanbieden, hebben het zeer lastig. Met Trustbuilder helpen we bedrijven om de digitale transformatie te maken.

TrustBuilder

Meer dan 80% van de aanvallen hebben vandaag te maken met het stelen van gebruikersgegevens. Ik ben ervan overtuigd dat dat voor een groot stuk te maken heeft met het ontbreken van een frictieloze oplossing die de lat hoog genoeg kan leggen op het vlak van beveiliging

Er is een zeker spanningsveld op het vlak van het gebruiksgemak. Je kan een oplossing heel veilig maken, maar tegelijk ook erg ongebruiksvriendelijk. Het gebruiksgemak is echter enorm belangrijk geworden

sd worx logo

Bij mobiele authenticatie was er al lang een grote nood aan meer gebruiksvriendelijkheid. Het mooie aan mobiele toestellen is dat het mogelijk is om gebruiksvriendelijkheid en veiligheid op topniveau zonder compromissen laten samengaan.

nextAuth mobile user authentication

Praat met één van onze experten

Book your personal demo