IT-servicesproviders

Verspil geen tijd en geld meer aan het bouwen van authenticator apps voor uw klanten. Help uw klanten aan  de authenticatievereisten van hun gebruikers te voldoen, een uitstekende UX te bieden en alle wachtwoordgerelateerde cyberaanvallen af te weren met nextAuths mobiele wachtwoordloze MFA voor IT-servicesproviders.

IT-servicesproviders

Deze organisaties hebben voor een vlekkeloze UX gekozen

Mobiele wachtwoordloze MFA voor
IT-services providers

Implementeer onze white-label authenticator app of integreer de mobiele SDK, en besteed tijd en geld aan zaken waarin u excelleert. Bied uw partners een mobiele wachtwoordloze MFA-oplossing gestoeld op de nieuwste beveiligingsalgoritmen en een uitstekende gebruikerservaring, terwijl u uw TCO verlaagt en uw middelen richt op de kernfunctionaliteit van de app.

Bied frictieloze MFA aan

Laat gebruikers met een biometrisch scan op hun mobiele telefoon toegang krijgen tot mobiele apps en desktopplatformen, met een pincode als terugvalmethod. Help uw klanten de inlogtijd te verkorten, drop-off rate te verlaten en wachtwoordmoeheid te voorkomen.

Voorzie de veiligste MFA

De software van nextAuth gaat verder dan de PSD2/SCA, eIDAS en GDPR vereisten. Onze gepatenteerde True MFA™-technologie biedt de hoogste vorm van bescherming en beschermt uw gegevens en uw klanten. Onze software weert alle phishing-, guessing-, brute-forcing- en man-in-the-middle-aanvallen af.

Gepatenteerde True Multi-Factor Authentication™ Technologie

Onze gepatenteerde True MFA™-technologie voorkomt dat een aanvaller die de nextAuth-server of het mobiele apparaat van de gebruiker controleert, zich voordoet als de gebruiker. Bovendien zorgt onze technologie ervoor dat authenticaties, autorisaties en elektronische handtekeningen die met de nextAuth mobiele SDK zijn gemaakt, niet kunnen worden weerlegd. Hier is hoe:

IT-servicesproviders

Verlaag uw TCO

Implementeer onze mobiele SDK of zet onze white-label app in om geen geld te verspillen aan het vinden en betalen van personeel om complexe en dure diepe functies te bouwen. Wijs uw middelen toe aan de kernfunctionaliteit van de app en laat nextAuth de geavanceerde MFA-eisen van uw klanten afhandelen.

Integreer nextAuth naadloos in alle systemen

De nextAuthserver kan zowel op uw on-premise infrastructuur als op uw cloud draaien, en biedt een RESTful API voor eenvoudige integratie met alle bedrijfsapplicaties. Met onze geïntegreerde IDP kunt u alle systemen van uw klanten verbinden via standaardmechanismen zoals SAML of OIDC.

Versnel uw time-to-market

Dankzij onze flexibele technologie, solide mobiele SDK en RESTful API kunnen organisaties hun authenticatie-app snel en naadloos opschalen naar nieuwe markten en tientallen gebruikers aan boord nemen.

IT-servicesproviders

Met de PSD2 wil de EU het risico op fraude bij elektronische betaaldiensten verminderen. Daarom wordt de Strong Customer Authentication (SCA)-richtlijn verplicht. De EBA heeft de Regulatory Technical Standard RTS voor SCA geschreven. Dit document beschrijft hoe nextAuth aan de relevante eisen voldoet.

Book your personal demo
Download PSD2 SCA compliancy report
nextAuth PSD2 SCA compliancy report