Human Resources

Voorzie uw gebruikers van mobiele wachtwoordloze MFA waarmee zij van overal op uw mobiele en desktopapps kunnen inloggen en rechtsgeldige en onweerlegbare elektronische handtekeningen kunnen plaatsen.

Hoe we SD Worx hebben geholpen

“We wilden sterkere en gebruiksvriendelijkere authenticatie voor onze 5 miljoen gebruikers. Zoals veel organisaties vroegen wij onze gebruikers bovenop het wachtwoord een extra code in te voeren die per SMS werd verzonden. Dat bleek echter duur en moeilijk schaalbaar te zijn. Bovendien was dit voor vele gebruikers een struikelblok. Met nextAuth hebben we een veiligere en  frictieloze oplossing gevonden die internationaal schaalbaar is.”

Mobiele wachtwoordloze MFA voor HR

Gert Beeckmans

Group Chief Risk & Security Officer – SD Worx

Vertrouwd door

Mobiele wachtwoordloze MFA voor HR

We zijn lid van

Mobiele wachtwoordloze MFA voor HR

Hoe wij HR-organisaties helpen

Mobiele Wachtwoordloze MFA

Geef uw gebruikers toegang tot hun HR-gegevens, contracten, loonstroken, etc. met een vingerafdruk op hun eigen mobiele telefoon. Verkort de inlogtijd en voorkom wachtwoordmoeheid.

Stop accountovernames en fraude

De software van nextAuth gaat verder dan de PSD2/SCA, eIDAS en GDPR vereisten. Onze gepatenteerde True MFA™-technologie biedt de hoogste vorm van bescherming en beschermt uw gegevens en uw klanten. Onze software weert alle phishing-, guessing-, brute-forcing- en man-in-the-middle-aanvallen af.

Bied veilige remote authenticatie aan

Stel uw gebruikers in staat om veilig en zonder wrijving in te loggen terwijl ze afstandswrken. Onze oplossing zorgt voor mobiele wachtwoordloze multifactor authenticatie waarmee personeelsleden van overal op alle apps, platformen en systemen kunnen inloggen.

Gepatenteerde True Multi-Factor Authentication™ Technologie

Onze gepatenteerde True MFA™-technologie voorkomt dat een aanvaller die de nextAuth-server of het mobiele apparaat van de gebruiker controleert, zich voordoet als de gebruiker. Bovendien zorgt onze technologie ervoor dat authenticaties, autorisaties en elektronische handtekeningen die met de nextAuth mobiele SDK zijn gemaakt, niet kunnen worden weerlegd. Hier is hoe:

Mobiele wachtwoordloze MFA voor HR

Onweerlegbare elektronische handtekeningen

Uw gebruikers kunnen veilig contracten ondertekenen, vakantie aanvragen goedkeuren, transacties bevestigen, etc. Onze gepatenteerde True MFA-technologie garandeert de onweerlegbaarheid en ontvankelijkheid van alle elektronische handtekeningen.

Makkelijk schaalbaar

Met onze flexibele technologie, solide mobiele SDK en RESTful API kan uw bedrijf uw authenticatie-app snel en naadloos opschalen naar nieuwe markten en gebruikers.

Beveiligde pushmeldingen en app-backend communicatie

nextAuth voegt een encryptielaag toe aan de pushberichten die naar je app worden gestuurd, zodat alleen de beoogde gebruiker ze kan lezen. Wissel berichten rechtstreeks uit tussen uw app en uw backendserver via een apart beveiligd kanaal. Maak van uw gewone verkoop-, marketing- en helpdeskkanalen zeer veilige kanalen.

Book your personal demo