Gezondheidszorg en Farmaceutica

Zorg voor frictioloze en veilige MFA voor uw patiënten en personeel, beveilig alle geheime gegevens met onze asymmetrische cryptorgrafie en garandeer op grote schaal de rechtsgeldigheid van authenticatie en elektronische handtekeningen.

Life Sciences, gezondheidszorg en farmaceutische bedrijven

Wij zijn lid van de

Life Sciences, gezondheidszorg en farmaceutische bedrijven

Hoe wij gezondheidszorg en farmaceutische organisaties helpen

Frictieloze login in verschillende systemen

Geen wachtwoorden, SMS, hardware tokens of OTP’s meer. Uw medewerkers en patiënten krijgen toegang tot hun gegevens met een biometrische scan op hun eigen mobiele telefoon, of met een pincode voor extra flexibiliteit.

Geen accountovernames meer

De software van nextAuth gaat verder dan de vereisten voor Sterke Klant Authenticatie. Onze gepatenteerde True MFA™-technologie biedt de hoogste vorm van bescherming en voorkomt phishing, guessing, brute-forcing en man-in-the-middle-aanvallen.

Juridische onweerlegbaarheid van elektronische handtekeningen

Laat uw klanten en medewerkers documenten ondertekenen en transacties bevestigen in overeenstemming met de eIDAS-vereisten. Wij gebruiken asymmetrische of openbare-sleutelcryptografie om de authenticiteit van handtekeningen te garanderen en ze onweerlegbaar en ontvankelijk voor de rechter te maken.

Behoud de controle over uw cyberbeveiligingsinfrastructuur

De nextAuth server kan zowel op uw on-premise infrastructuur als op uw cloud draaien, en biedt een RESTful API voor eenvoudige integratie met uw bedrijfsapplicaties. Met onze geïntegreerde IDP kunt u al uw systemen verbinden via standaardmechanismen zoals SAML of OIDC.

Beveiligde pushmeldingen en app-backend communicatie

nextAuth voegt een encryptielaag toe aan de pushberichten die naar je app worden gestuurd, zodat alleen de beoogde gebruiker ze kan lezen. Wissel berichten rechtstreeks uit tussen uw app en uw backendserver via een apart beveiligd kanaal.

Versnel uw time-to-market

Met onze flexibele technologie, solide mobiele SDK en RESTful API kan uw bedrijf uw authenticatie-app snel en naadloos opschalen naar nieuwe markten en gebruikers.

Verlaag uw TCO

Hoe minder inbreuken en incidenten, hoe minder mensuren nodig zijn om ze op te lossen. U en uw team hoeven veel minder tijd te besteden aan het oplossen van verificatieproblemen. Bovendien hoeft u geen budget te verspillen aan SMS, hardware beveiligingsmodules (HSM’s), hardware tokens of kaartlezers.

Book your personal demo